úterý 11. února 2020

'YUMMY' JE O ZNEUŽÍVÁNÍ DĚTÍ

Nedávno jsem na facebooku narazila na tuhle konspiracy a protože nejsem fanynka Biebra ani jeho hudby, tak jsem automaticky 'scrollovala' dál. až když jsem viděla, kolik bodů má, tak jsem se vrátila a přečetla si jí. Prvně jsem byla překvapená, že by zrovna tahle písnička měla mít nějaký skrytý význam, ale nakonec to vše dává smysl a rozhodně by nebyla první (ani poslední) písnička, která má videoklip plný skrytých zpráv.


Teorie
1. Ve videu jsou velmi bohaté lidé, kteří jedí, zatímco v pozadí jsou děti hrající na hudební nástroje.

2. Justin písničku promoval na instagramu pomocí hashtagu #yummy a obrázků dětí. Taky se zdál až "zoufalý", jak se snažil, aby lidé tu písničku streamovali 24/7 - možná proto, že nedostává žádnou finanční podporu. Sdílel také logo Yummy stylizovaný jako pizza (po tzv. kauze Pizzagate pedophile rings).


3. Některá jídla vypadají divně, až nechutně, což rozporuje samotnému názvu. Je možné, že to je skrytý symbol proto, že pedofilie je nechutná, ale pedofilové si ji 'užívají'?


4. Pokaždé, když si Justin ukousne (0:42) tak se zdá přehanně nadšený a v jednu chvíli se jeho čelist abnormálně zvětší (2:21). pravděpodobně to má představovat zdrogovaní: přehnané nadšení a halucinace.


5. Starý chlap s velkými brýlemi (0:48) se zdá, že reprezentuje Johna Podestu, konzultanta politiků, který pracoval i s Obamou a Clintonovýma a byl zapleten do již zmíněného Pizzagate skandálu, poté co se zveřejnily jeho emaily ve kterých mluvil o zneužívání dětí v heslech a kódovanou řečí- pedofilové často přirovnávají různá jídla k dětem, dětské pornografii a sexuálnímu zneužívání.


6. Černý číšník (2:19) na pravé straně představuje L.A.Reida, který "objevil" tehdy pouze 14letého Justina a několikrát se o něm velmi nevhodně vyjadřoval, mimo jiné o něm řekl: "krásný, jako ženy dokáží být".

7. Blonďatá žena, která jí hranolky (0:24) může představovat Jenny McCarthy, bývalou playboy modelku, která Justinovi předávala cenu na AMAs v roce 2012, tehdy měla na sobě podobné naušnice, brýle a účes, jako žena ve videu. Ta se během předávání k Justinovi chovala nevhodně a on sám později prohlásil, že se cítí zneužitě, poté co ho osahávala.


8. Jeden z dortů má spoustu modrých "kudrlin". FBI potvrdila, že to je symbol, který pedofilové používají.


9. Na konci ve scéně (3:33) je možné vidět po Justinově pravici růžový a červený outfit odhozené v pozadí, velmi podobné oblečení měly na sobě dívky v úvodní scéně.


10. V té scéně zůstává jen Justin, "John Podesta" a "L.A.Reid". Podesta ještě jí = zneužívá děti, Reid uklízí po sobě nepořádek = kryje jiné pedofily a Justin má před sebou talíř s dortem pod kterým se objeví fotka jeho samotného jako dítě s nápisem Yummy = představuje to, že kdysi byl také jídlo, neboli zneužívaný.


Upřímně, něco může být přitažené za vlasy a sama se vším uplně nesouhlasím, ale zneužívání dětí a hlavně v showbussinesu je v podstatě veřejné tajemství. Stačí si vzpomenout na Jeffreyho Epsteina, který měl kolem sebe celou "armádu" pedofilních lidí a jakmile byl chycen a byl připravený začít odkrývat jména, tak se záhadně zabil- a to i přesto, že byl ve vězení speciálně designovaném a velmi pečlivě střeženém právě proto, aby vězni nemohli páchat sebevraždy.

0 Comments:

Okomentovat

Popular Posts